SpelregelsHoe maak ik wekelijks kans op € 500,- HEMA shoptegoed?

Om te beginnen registreert u zich op deze pagina. Met de persoonlijke code die u bij uw Gigaset aankoop heeft ontvangen, kunt u uw inschrijving effectief maken. Als u alle gegevens hebt ingevuld (verplicht), wordt uw inschrijving een lot.


Met dat lot maakt u elke week, tot 25 februari 2018, kans om € 500,- HEMA shoptegoed te winnen! Het maakt niet uit in welke week u zich registreert, uw inschrijving blijft vanaf registratie gedurende de hele looptijd van de actie meedoen: van 15 oktober 2017 tot 25 februari 2018.


Elke week?

Ja! Elke week trekken wij een winnaar uit de geregistreerde deelnemers. Die winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en verklaart zich bereid medewerking te verlenen aan publicitaire uitingen, zoals bijvoorbeeld in een lokaal huis-aan-huisblad.


De winnaar moet de aankoopbon van het Gigaset product en de actiesticker van de verpakking overleggen. Bewaar dus de sticker en de bon! Vanzelfsprekend moet de telefoon gekocht zijn tijdens de looptijd van de actie: 15 oktober 2017 tot 25 februari 2018. De aankoopbon moet bovendien dateren van vóór het moment van registratie op de actiewebsite.


En dan ook nog een HEMA appeltaart?


Precies! De eerste duizend deelnemers ontvangen een cadeaucheque/voucher waarmee zij gratis een HEMA appeltaart kunnen afhalen in de winkel. Legendarisch lekker!Klik hier voor deelname →
Gigaset actie